Vreemde geluiden in de lucht en mysterieuze knallen

Mysterieuze knallen schudden huizen … Vreemde geluiden in de lucht … Wat gebeurt er in hemelsnaam in de lucht in de metro?

Strange Trumpet Sounds van Sky in Texas op 8 januari 2018

 

Vreemde geluiden vanuit de lucht. VK op 15 januari 2018

Vreemde geluiden in de lucht van Regina, Canada op 2 januari 2018

 

Een mysterieuze luide knal schokte en raakte in paniek nadat een vermoedelijke donderstorm op 15 januari 2018 door Merseyside, Groot-Brittannië brabbelde. Hoewel het geluid rond Merseyside te horen was, concentreerden de meeste berichten zich rond hetWallasey-gebied. Een bewoner meldt: ‘ Al mijn buren waren uit hun huizen en probeerden erachter te komen wat het was. Ze dachten dat er een explosie was geweest. 

Er zijn meerdere meldingen geweest van een luide “dreun” en het schudden van de grond in het Midland Valley-gebied van Aiken County in South Carolina op 8 januari 2018 … Maar er werden geen aardbevingen gemeld op de USGS-website.

mysterie knalt over de hele wereld in januari 2018

Uit het niets, alleen deze pow. Alleen deze enorme ontploffing … Een mysterieuze “boom” rammelde North Oak Cliff, Noord-Texas op 11 januari 2018 en bewoners hebben geen idee wat het precies was of wat het zou kunnen betekenen. Het explosieve geluid werd rond 20:34 uur gehoord. Sommigen meldden eerst een flits en daarna het harde geluid.

Inwoners van de provincies Fannin en Gilmer in Georgië probeerden de bron te vinden van wat wordt beschreven als een luide explosie. De hausse die plaatsvond had genoeg kracht dat sommige bewoners hun huizen aan het afschudden van de ontploffing.

Een mysterieboom schudde huizen in Pewamo, Michigan op 1 januari 2018 om ongeveer 4 uur ’s middags. Berichten kwamen uit het hele noordoosten van Ionia County van Carson City, naar Westfalen, Lyon, Muir. Tot nu toe zijn er geen definitieve antwoorden op de oorzaak. Speculatie varieerde van iemand die met dynamiet speelde tot een aardbeving tot een aanval door Noord-Korea. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat het geluid voortkwam uit een beving van ijs.

Dus wat gebeurt er in onze lucht en onder de grond?

 

 

bron : http://strangesounds.org/2018/01/strange-sounds-from-the-sky-and-loud-booms-reported-usa-canada-uk-january-2018-what-is-going-on-video.html

Plaats een reactie